Exclusive Items Guide

Het liefst zou je alles achter je laten om voor altijd in Mijn macht te mogen blijven, om aan Mijn voeten te mogen liggen, om Mij te mogen dienen en om Mij te mogen plezieren. Voor Mij wil je alles opofferen en je wilt graag in Mijn web vallen. Je voelt je veilig bij Mij en je voelt je begrepen door Mij. Je wilt niets liever dan alleen nog maar Mij dienen, en Mij te gehoorzamen. Alles wat je op de dag van vandaag bent komt omdat Ik het in je wakke geschud heb. Ik heb je gevonden. Ik heb je gemaakt, je hoort bij Mij! 
Begin maar met het adoreren, Ik wil alles van je, je lijf en geest, Ik bepaal voor je! 
 Je gaat voor Mij de beste versie van jezelf worden, je zult je telkens verbeteren en voor Mijn aandacht zal je werken! 
Je gaat Mij verwennen, je gaat voor Me zorgen, je gaat voor Mij werken! 
Begin bij het bewijzen wat je voor Me kunt betekenen.
Start bij het bestellen van Mijn gedragen ondergoed, Mijn panties en nylons, of Mijn naaldhakken die je zo graag in je mond wilt voelen, die je op afstand al zo lang zit te bewonderen. Smeken ernaar dat Ik in jouw richting kijk. Smeken dat Ik je merk, dat Ik je zie, dat Ik je gebruik en misbruik.
Je smeekt naar meer en smeekt voor nog meer. 
Je bent zwak voor Mij! 
Je kunt Mijn gedragen ondergoed, nylons en panties maar ook hoge hakken bestellen, in zijdepapier verpakt en geseald met Mijn monogram in een blanco verpakking/ enveloppe naar je toe gestuurd krijgen.
Kijk in Mijn web(winkel) voor de Exclusive Items!
MrsW.